Donatie/sponsoring Mobiele zuivelinstallatie Midden Delfland


Inleiding

Drie biologische boeren: de families Van der Kooij (Hoeve Rust-hoff), Van den Berg (Hoeve Ackerdijk) en Van Buuren (Boerderij Landlust) ontwikkelen samen een mobiele zuivelinstallatie. Deze installatie biedt biologische boeren in Midden-Delfland de mogelijkheid om een deel van hun melk op hun boerderij te verwerken tot allerlei zuivelproducten zoals: yoghurt, boter, karnemelk en kaas.
Wanneer deze verse streekproducten naar meer smaken, dán is het mogelijk om meer melk, maar dan met een vaste installatie te verzuivelen en kan de mobiele zuivelinstallatie elders in of buiten de regio Midden-Delfland ingezet worden. 

Project

Mobiele zuivelinstallatie (een MGV-investering van Coöperatie Burgerboerderijen).

Looptijd

2018-2020

Begroting

Log in om te bekijken.

Financiering

Type campagne: donatie/sponsoring.
Verdubbelaar: Uw inleg wordt meer dan verdubbeld vanwege de subsidie van de provincie ZH en de EU.

Log in om te bekijken.

Deelnemen

Met uw bijdrage steunt u niet alleen de drie boeren, maar draagt u ook bij aan het alternatief dat Burgerboerderijen wil bieden: een maatschappelijk gezond voedselsysteem. Ook plukt de regio de vruchten van het feit dat de boeren met de MGV-investering een ecologisch en sociaal rendement geven.

Indien u € 500 of meer aan sponsorbedrag overmaakt, ontvangt u naast het algemene rendement ook persoonlijk voordeel: U ontvangt jaarlijks een vergoeding in natura op uw sponsorbedrag. Denk aan vleespakketten, kaas of zuivel, maar ook andere vergoedingen behoren tot de mogelijkheden. Direct na storting kan de eerste 5% verzilverd worden bij een van de drie boeren. Deze MGV-punten zijn tot 1,5 jaar na datum te besteden. Na elk volgend jaar kan de volgende 5% in natura besteed worden. 
U kunt ook afzien van het in-natura rendement. Uw bijdrage wordt dan een donatie. Dat kunt u aangeven bij het overmaken van het geld (de knop in het rechtermenu).

Indien u besluit deze campagne te steunen, kunt u overwegen zich voor de informatiebijeenkomst op te geven (voor datum: zie onder dit blok).

Contact/vragen?

Indien u overweegt deze campagne te steunen, maar nog vragen heeft, kunt u uw vraag via de blauwe knop rechter menu (als DM -direct mail-) aan de contactpersoon van het project stellen.
Ook kunt u uw vraag stellen tijdens de informatiebijeenkomst. Zie: blauwe knop "Ik kom ook" onderaan deze pagina.

Status proiect

Het POP project heeft cvan de EU en de provincie een beschikking gekregen. De mobiele zuivelinstallatie is in een ontwikkelfase en moet nog gebouwd worden. De voorbereidingen daarvoor worden getroffen.

Aanvang

De campage is op 27 maart 2019 gestart. Op de informatiebijeenkomst van 9 april (zie onderstaande blauwe knop voor aanmelden) hoort u meer over de beoogde investering.

Rendement

Log in om te bekijken.

Campage flyer: 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het ELFPO “Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland
Informatiebijeenkomsten

Er zijn momenteel geen informatiebijeenkomsten bekend. Neem contact op met de initiatiefnemers.

5,69 %

Opgehaald kapitaal:

5.501,30

Benodigd kapitaal:

96.540,00


Log eerst in.