Waarom aanmelden op Burgerboerderijen als burger?

Burgerboerderijen wil bruggen bouwen tussen boeren en burgers. Dat doen we zo laagdrempelig mogelijk. De website functioneert voor het grootste gedeelte ook als je niet bent ingelogd. Waarom dan toch een account aanmaken?

Burgerboerderijen gelooft in samenwerking tussen burgers en boeren. Met voordeel voor alle partijen:

  • Eerlijk eten
  • Eerlijke prijs
  • Bescherming van streekproducten
  • Bescherming van landschappen
  • Bescherming van flora en fauna

Bij een samenwerking is het van belang dat de partijen kunnen communiceren. En voor dat aspect is een aanmelding nodig. Maak een account en vul uw locatie in. Deze gegevens worden -net als uw emailadres- met niemand gedeeld. Echter kan Burgerboerderijen zorgen dat informatie van boeren bij de burgers terecht komt. Zo kunnen wij op lokaal niveau burgers attenderen op nieuws, bijzonderheden, maar bijvoorbeeld ook hulpvragen van boeren. of uitnodigingen. Door het naukeurig invullen van uw profiel probeert Burgerboerderijen u zo gericht mogelijk van informatie te voorzien. En nogmaals: deze wordt met niemand gedeeld!

Waarom aanmelden op Burgerboerderijen als boer?

Voor boeren en andere partijen die bijdragen aan het maatschappelijk gezonde voedselsysteem betekent een aanmelding op Burgerboerderijen tevens het toegangsaccount voor uw marktkraam. U heeft nog geen marktkraam? Deze zijn gratis, en kunnen bij de organisatie aangevraagd worden.

 

 

 

 

Ja, ik meld me aan!

Vul hiernaast uw email adres in. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een uitnodiging voor activatie van uw account. Het kost niets, het verplicht u tot niets, en het kan u veel opleveren.