Donatie (co-financiering) De Bekoring Veluwezoom


Inleiding

Coöperatie Burgerboerderijen en de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden willen samen met burgers, boeren en het bedrijfsleven een maatschappelijk gezond voedselsysteem tot stand brengen op de Veluwezoom. De burgerboerderijen zijn daarbij het voertuig van de verandering waarbij het nieuwe duurzame streekproduct Veluws Markebrood de testcase is voor deze visie. In het project De Bekoring werken de bovengenoemde partijen samen met specialisten om een projectmatig samenwerkingsverband te smeden, een plan van aanpak te formuleren en een innovatietraject uit te voeren waarbij het Veluws Markebrood, middels een zo kort mogelijke voorzieningsketen (voedselketen), de burgers verbindt aan toen tot vijftien heideboeren.

Project

De Bekoring: ontwikkeling van een korte voorzieningsketen voor burgerboerderijen op de Veluwezoom.

Looptijd

Indiening december 2018. Start begin mei 2019 (beschikking) tot en met 2020.

Begroting

Log in om te bekijken.

Financiering

Log in om te bekijken.

Deelnemen

Met uw donatie steunt u het alternatief dat Burgerboerderijen wil bieden: een maatschappelijk gezond voedselsysteem. Ook plukt de regio de vruchten van het feit dat de heideboeren met de ontwikkeling van korte voedselketens een ecologisch en sociaal rendement geven. Via de blauwe betaalknop in het rechter menu kunt u uw bedrag overmaken.

Contact/vragen?

Indien u overweegt deze campagne te steunen, maar nog vragen heeft, kunt u uw vraag via de blauwe knop in de rechter menubalk (als DM -direct mail-) aan de projectleider stellen.

Status project

De beschikking is nog niet afgegeven, omdat het voorstel momenteel ter eindbeoordeling ligt van het RVO. Mocht in de lop van mei blijken dat het project niet doorgaat, dan zal met u als donateur contact worden opgenomen en kunnen bedragen teruggestort of in goed overleg anders aangewend worden. U kunt aanvinken dat deze dan aangewend mogen worden door de cooperatie ter vergoeding van de voorbereidingskosten. Immers wordt deze inzet dan ook niet vergoed vanuit de subsidieregeling.

Aanvang

De campage is op 27 maart 2019 gestart.

Rendement

Log in om te bekijken.

 Informatiebijeenkomsten

Er zijn momenteel geen informatiebijeenkomsten bekend. Neem contact op met de initiatiefnemers.

33,18 %

Opgehaald kapitaal:

3.468,00

Benodigd kapitaal:

10.450,00


Log eerst in.