Hoeve Erf 1Op de Mandjeswaard, onderdeel van het mooie Kampereiland, vlak bij Kampen vind je de boerderij Erf 1. Het erf waarop de boerderij staat is al in gebruik sinds 1432 toen in de monding van de IJsseldelta eilanden aan elkaar groeiden op de grens van zoet en zout. Het eerste en oudste erf van Kampereiland, vandaar de naam: Erf 1.

De bodem is rijk en divers en leent zich uitstekend voor biologische landbouw. ERF-1 staat voor boeren met smaak! De Familie Bruins produceert graag jouw voedsel met oog voor de weidevogels in de lucht, de koeien op het land en de wormen in de bodem. Boeren met hart voor natuur en dier, betekent gezondere koeien, een gezond product en draagt bij aan een gezondere levensstijl. Puur natuur!

Harry en Petra legden de basis voor verandering. Een mooie plek als ERF-1 daar mogen meer mensen van genieten! De vla is moeders specialiteit!

Klaas-jan is werktuigbouwkundige. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Hij stort zich nu alsnog op het ontrafelen van het boerenambacht. Elke ochtend voor dag en dauw melkt hij de koeien. Klaas-Jan is getrouwd met Mellanie. Samen hebben ze een zoontje Thijs.

Ze hebben een passie voor lekker eten en verse producten. Hun zuivel, de kazen en het vlees zijn goudeerlijk. Bereid op Erf-1.

Contactgegevens

Mandjeswaardweg 6
8267 AW Kampen
038-4580392
irene(@)erf1.nl
erf1.nl

Openingstijden

Vrijdag14:00 - 16:00
Zaterdag10:00 - 12:00

Assortiment


Bijzonderheden