Op de ValreepBoerderij Op de Valreep, een biologisch akkerbouwbedrijf, wordt gerund door de familie Maerman, bestaande uit vader Stefan en moeder Hillie. Samen hebben ze en dochter en twee zonen. Stefan is een boerenzoon en Hillie als boerendochter groeide op tussen de tulpenbollen. Hun kinderen helpen graag met dieren verzorgen, zaadjes zaaien, planten planten en ook het helpen van klanten in de winkel.

Ze vinden het allemaal leuk als er mensen op het erf komen en merken dat er mensen zijn die naast “even aardappelen halen” ook vragen hebben. Uiteraard staan ze voor vragen en opmerkingen open. Ze leggen graag uit waarom en hoe ze rechtstreeks de producten aan de consument verkopen en hoe de producten groeien.

In de winkel worden aardappelen, groenten en aardbeien verkocht die op het bedrijf groeien. Deze zijn dus niet het hele jaar rond te verkrijgen maar in de seizoenen van het (h)eerlijke product.

Alle dagen kunnen consumenten producten halen, die in een kraam langs de weg staan. Op de zaterdagen zijn consumenten welkom op het erf en in de winkel voor producten als aardappelen, groenten en aardbeien die klaar zijn om gegeten te worden en natuurlijk voor een gezellig praatje of serieuze informatie.

Weten hoe en waar jouw biologisch groenten groeien? Verser dan vers en lekker en gezond uit jouw buurt? Ga naar Op de Valreep, Ellerweg 3 in Dronten.

Meer weten? Ga naar de website voor meer informatie.

Contactgegevens

Ellerweg 3
8251 RH Dronten


www.opdevalreep.net/

Openingstijden

Zaterdag10:00 - 15:00

Assortiment


Bijzonderheden